avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificatul de atestare a edificarii cladirii
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificatul de atestare a edificarii cladirii

Buna ziua.Doresc sa intabulez constructiile de pe teren efectuate fara autorizatie de construire , inainte de 1991.Pentru asta , s-au facut masuratorile cadastrale care au aratat o suprafata de 19 mp in plus fata de ce era declarat la primarie . Diferenta de impozit pe cladire trebuie platita pentru 5 ani in urma, sau doar pentru anul acesta cand s-a facut documentatia cadastrala?Va multumesc

Alte discuții în legătură

Cladire partial construita ilegal brazvan brazvan buna seara. Ce se intampla daca o cladire a unei p.j. care este in acte construita 200 mp pe teren de 300mp si in realitate 300 mp pe teren de 500 mp? Se ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie - sunt sau nu in legalitate? fdragos fdragos Buna seara, am o situatie pe care sincer nu reusesc sa o inteleg, poate ma lamureste cineva... pe scurt, am primit o amenda de la Pol.comunitara deoarece n-am ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului- refuz prefectura ilfov ptr masuratori iris_sweet22 iris_sweet22 Buna seara, ma confrunt cu o mare problema, am rugamintea daca ma poate ajuta cineva cu cateva lamuriri . Locuiesc in Com Pantelimon, parintii mei detin ... (vezi toată discuția)