avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Cui trebuie adresata plangerea penala si costuri ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Cui trebuie adresata plangerea penala si costuri aferente

Va rog sa-mi comunicati daca as vrea sa fac o plangere penala cui ma adresez;
presupune o cheltuiala si cat timp mi-ar ocupa.
Daca va pot trimite problemele sa le analizaiti va rog sa-mi comunicati.
Cu stima
Maria
Ultima modificare: Joi, 17 Iulie 2014
Maria Micu, utilizator
daca ne dati mai multe amanunte vom incerca.
La tribunal,scrisoarea trebuie adresata parchetului de pe langa judecatoria orasului y,sau parchetului judetean(de pe langa tribunal) ori politiei.Cheltuielile de judecata difera de la caz la caz,la fel si durata acestuia.
Ultima modificare: Joi, 17 Iulie 2014
ContSters325089, utilizator
Avand in vedere ca ati deschis subiectul pe forumul de mediere, va rog sa ne comunicati daca aveti in vedere si/sau medierea penala, pentru a incadra topicul in forumul unde veti putea primi raspunsuri la obiect.
Ar fi o posibilitate, dar ma tem ca nu am sanse de izbanda...
Ultima modificare: Joi, 17 Iulie 2014
Maria Micu, utilizator
Am luat act de mesajul ultimei postari si va asteptam cu restul de detalii privind problema dvs., daca doriti in continuare sa beneficiati de raspunsurile consultantilor avocatnet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor mihaela-ciolea mihaela-ciolea Ce se intampla daca nu efectuez cele 42 zile de dupa nastere(lauzie)Doctora mi a gresit data de nastere si eu pe 9 voi intra in cele 42 zile.Mai beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Tentativa de viol asupra unei femei în vârstă de 65 de ani. ce se poate face ca ancheta să aibă finalitate? primăria și aleșii locali vor să-l ,,scape'' pe autor din lipsă de probe SIMO75 SIMO75 Bună seara , se da un individ in vârstă de aprox 30 ani ,intra peste o mamaie in varsta de 65 ani pt A o viola , o strânge de gât, ii sparge capul , ... (vezi toată discuția)
Inselare honcuion honcuion O avocata din Brasov s-a inselat clientul. Platita fiind sa reprezinte clientul intr-un litigiu de munca, aceasta avocata a depus tardiv contestatia de anulare ... (vezi toată discuția)