avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Inselare
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Inselare

O avocata din Brasov s-a inselat clientul. Platita fiind sa reprezinte clientul intr-un litigiu de munca, aceasta avocata a depus tardiv contestatia de anulare a unei decizii de sanctionare desi, intrebata fiind, aceasta a afirmat ca a depus contestatia la timp ceea ce nu era adevarat, A favorizat angajatorul care nu avea interesul sa i se descopere fapte penale prin care hartuia o persoana pana cand a aceasta a cedat si a fost internata de urgenta la spital.
Daca asa se procedeaza, de ce nu ne dati voie sa desconspiram astfel incat sa putem preveni alte posibile victime ale inselarii de catre avocat? Dati-ne o solutie.
Cel mai recent răspuns: honcuion , utilizator 19:48, 7 Aprilie 2016
Cine nu va da voie sa desconspirati asa ceva ?

Forumul Avocatnet este dedicat discutiilor pe teme juridice. Insa, identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit.
cand am angajat-o pe avocata a fost, evident, o problema juridica. Faptele descrise sunt reale si acestea au determinat nasterea unei noi probleme juridice, nu credeti? Daca dv. avocati de meserie nu ati raspuns este pentru ca nu aveti nici o obligatie, m-am adresat dv crezand ca doriti sa ajutati sau, mai mult sa luati atitudine fata de o colega necinstita, va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executata silit de catre avocat cu o copie a contractului de asistenta juridica grigorina grigorina Buna ziua, Avocatul care m-a reprezentat in instanta, in ziua in care era ultimul termen la proces, mi-a indicat sa mai semnez un contract de asistenta pe ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am avut o contestatie la executare respinsa in fond ... FloareaM FloareaM Buna seara. Am avut o contestatie la executare respinsa in fond anul acesta, nu am mai depus apel. Ca motiv de contestatie am invocat lipsa calitatii de ... (vezi toată discuția)
Divort in lipsa ContSters46325 ContSters46325 Locuiesc in strainatate. Dupa un an sunt in divort. Din pacate! Avocatul meu a primit de la mine o procura prin care sa ma reprezinte in toate cazurile ... (vezi toată discuția)