avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor

Ce se intampla daca nu efectuez cele 42 zile de dupa nastere(lauzie)Doctora mi a gresit data de nastere si eu pe 9 voi intra in cele 42 zile.Mai beneficiez de indemnizatie crestere copil?Unde ma pot adresa ca sa rezolv aceasta problema,am si scrisoare de la doctora mea ginecoloaga unde recomanda inceperea prenatalului.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 16:00, 2 Martie 2010
Ati mai postat acest subiect si vi s-a raspuns,insistati in cadrul aceleasi postari si va rog sa nu mai deschideti alt topic cu aceeasi problema.
Pe aceasta tema ati mai primit raspunsuri in 6 si 27 februarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prenatal mihaela-ciolea mihaela-ciolea Buna seara!Am si eu o intrebare.Ce se intampla daca depasesc cele 42 de zile de lauzie?Adica doctora mea a gresit calculul,mi-a zis ca voi naste pe 12-14 ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate cristinaeli cristinaeli am un copil si as mai dori unul;concediul de maternitate se termina in iulie pe 10.2010, daca as ramane insarcinata in luna februarie l-as naste in noiembrie, ... (vezi toată discuția)
Somaj - idemnizatie crestere copil Lary_13 Lary_13 Buna ziua! Va deranjez si eu cu o intrebare. Sunt insarcinata in luna a 4-a, sunt in somaj pana in data de 1 martie; urmeaza sa nasc la sfarsitul lunii ... (vezi toată discuția)