avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedare pamant la Nana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedare pamant la Nana

buna ziua

Bunica mea are acte pe 1 hectar pamant in comuna Nana , judetul Calarasi.
De foarte mult timp tot merge la primarie sa isi revendice pamantul dar cei de la primarie cauta motive sa o trimita la plimbare..ori ca nu au timp,ori ca a ars arhiva si nu mai stiu nimic de acel pamant...Am inteles de la dumneavoastra de pe forum ca trebuie sa faca o cerere de retrocedare pe care o depune la primarie primind un numar de inregistrare .
Ce trebuie sa contina acea cerere..?cum ar trebui facuta ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Asociatia Europrogress din România , Consultant credite si finantari 23:26, 20 Iulie 2014
:( off..a expirat de multa vreme termenul pentru cererile de retrocedare
asa este ..off..dar a fost plimbata pe drumuri pana a expirat termenul...dar vrem sa facem o cerere la primarie...ca sa avem ceva la mana ca am solicitat dar ca nu ne-au ajutat...pentru ca acum se tot face ancheta la Nana in legatura cu pamanturile acelea ale d-lui Presedinte
si poate si pamantul ei este bagat in aceasi "oala"..
Deci va rog imi spuneti ce ar trebui sa scriem in acea cerere...ce trebuie sa contina...
Multumesc
Stimat forumist,

Spuneți că ați înțeles că termenele de introducere a unor cererei de retrocedări de acest fel a expirat.

Atunci, mai departe, ce legătură au terenurile Președintelui de la Nana cu situația de față?

Din păcate nu se pot da sfaturi ce să conțină o cerere ineficientă juridic.

Cu stimă.
Fara suparare,dar din 1991 si pana acum a umblat bunica dvs. pe la primarie si nu a depus cerere? In acesti 23 de ani nimeni din familie nu a depus vreo cerere de retrocedare(ca sa va ajute acum)?
NICIODATA NU ESTE PREA TARZIU

nu este nici o suparare dar actele bunicii cu pamantul respectiv nu se afla in posesia ei de foarte mult timp pentru ca ele i-au fost sustrase din casa de catre un unchi crezand ca poate recupera el pamantul si daca a vazut ca nu reuseste i le-a inapoiat....de aceea se umbla
si un raspund la cealalta intrebare..
si am zis ca pamAntul se afla la Nana unde se face ancheta in legatura cu mai multe hectare de pamant...cunosteti situatia...si ne-am gandit ca primaria Nana a folosit pamantul ei si foarte multe familii de la Nana se afla in aceasi situatie ....dar cred ca stiti foarte bine situatia de la Nana de la tv pentru ca este un subiect foarte dezbatut....eu nu v-am rugat decat sa imi dati un sfat cam ce ar trebui sa contina o cerere de retrocedare pentru ca nu am mai facut si nu stiu....

cum ar trebui sa formulez aceea cerere ca sa o pot depune..??

Multumesc

Alte discuții în legătură

Punere in posesie abuziva! ChirculescuIon-Mugurel ChirculescuIon-Mugurel Buna ziua!Va rog a ma ajuta sa gasesc un raspuns la o problema ce ma framanta de mai mult timp.Este vorba de 1ha de padure cu care abuziv cred eu,unchiul ... (vezi toată discuția)
Legea lupu privind retrocedarea padurilor larisa4y larisa4y In urma succesiunii facute la notariat .am devenit proprietara a 58 ari padure. Mentionez ca tatal meu a avut titlu de proprietate a acestui ... (vezi toată discuția)
Mostenire de la parinti paris50paris paris50paris Buna ziua va rog un sfat detin un certificat de mostenitor pt. casa de la parinti cu acest C.M se poate depune la carte funciara ptr.o informatie ptr.a ... (vezi toată discuția)