avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calculul pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calculul pensiei

La calculul pensiei se iau in consideratie si sume castigate din contracte de colaborare cu alta firma decat cea la care sunt angajat permanent?

Multumiri anticipate pentru atentia acordata intrebarii mele
Ultima modificare: Joi, 17 Iulie 2014
interval, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:57, 19 Iulie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Mergeti la Casa de Pensii si solicitati adeverinta cu stagiul de cotizare si in aceasta veti vedea, in perioadele respective, daca veniturile din colaborari sunt inregistrate si daca s-a retinut contributia pentru pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie, componenta veniturilor Viliro2005 Viliro2005 Intrebarea mea este daca veniturile de natura salariala pe carea le-am primit de la Asociatia de Proprietari pee baza unui contract de manadat, se cuprind sau ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti calcul pensie teodor_teo65 teodor_teo65 Va rog sa imi spuneti daca la calculul pensiei se iau in considerare si drepturile banesti cuvenite de la alte firme la care lucrez cu contract de munca cu ... (vezi toată discuția)
Act doveditor cim partial adimicu adimicu Buna ziua, De aproximativ 4 ani mai am un al doilea contract de munca - cu 4 ore, insa cu intermitenta.( adica nu in toti acesti 4 ani).La inceput am avut si ... (vezi toată discuția)