avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie, componenta veniturilor
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie, componenta veniturilor

Intrebarea mea este daca veniturile de natura salariala pe carea le-am primit de la Asociatia de Proprietari pee baza unui contract de manadat, se cuprind sau nu la calculul pensiei deoarece Asociatia refuza eliberarea unei adeverinte cu aceste venituri motivand ca sumele din contractul de manadat nu se cuprind in pensie. Completarea mea ar fi ca de moment ce s-a platit CAS va intra si in stagiul de cotizare.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:01, 23 Decembrie 2014
1. Daca s-a retinut contributia pentru pensie (CAS) atunci aceste sume sunt luate in calculul punctului de pensie.

2. - Luati legatura cu Casa de Pensii sa verifice in evidenta lor daca sunteti inregistrat cu aceste sume.
- Solicitati sa va dea o adeverinta cu stagiul de cotizare si in aceasta veti vedea daca exista si sumele incasate de la asociatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sume luate in considerare la calculul pensie? siro siro Buna ziua, un fost salariat, in prezent pensionat pt.limita de varsta, a solicitat o adeverinta privind valoarea tichetelor de masa de care a beneficiat pe ... (vezi toată discuția)
Cumul de cim. cum ma ajuta la pensie? ana55 ana55 un angajat cu contract individual de munca cu norma intreaga lucreaza la o SC si mai lucreaza cu timp partial de 4 ore si la o alta SC.intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Calculul pensiei interval interval La calculul pensiei se iau in consideratie si sume castigate din contracte de colaborare cu alta firma decat cea la care sunt angajat permanent? Multumiri ... (vezi toată discuția)