avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legea salarizarii unice si CCMUN
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legea salarizarii unice si CCMUN

Se discuta aprins despre legea salarizarii unice a bugetarilor. Pana acum aveam un CCMUN (unic!) fie-mi iertat pleonasmul. Ce se va intampla cu acest CCM national, daca se promulga o astfel de lege? Pot fi societatile private obligate sa preia niveluri minime de salarizare si coeficienti de ierarhizare ? Vad ca nimeni nu intreaba si patronatele, parte semnatara a CCMUN.
Cel mai recent răspuns: ghcar , utilizator 17:36, 13 Mai 2009
Bugetarii vor avea o lege a lor, cu grilele lor de salarizare care nu pot fi impuse tuturo angajatorilor.
Nu CCMUN este supus legii unice a bugetarilor, ci invers.
Nu am vazut ca in aceasta lege sa se plece de la actualul salariu minim pe economie; dimpotriva ! pentru edificare cititi articolul de la link-ul [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coeficienti de ierarhizare salariala mihaela_86 mihaela_86 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti si mie care sunt coeficientii de ierarhizare salariala la 31.03.2011 (mai exact care este salariul mimim pe economie pentru ... (vezi toată discuția)
Noua lege de salarizare unitara - magistrati lucian1973 lucian1973 Buna ziua ! Va rog sa-mi comunicati, magistratii pe ce treapta de salarizare din grila vor fi incadrati ? Multumesc (vezi toată discuția)
Salarizare functionari publici ramonamarcu ramonamarcu Sunt functionar public la o primarie si as dori sa stiu cum se calculeaza salariul meu in conditiile in care in dispozitie sunt incadrata ca inspector ... (vezi toată discuția)