avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de vanzare cumparare, renuntare la clauza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de vanzare cumparare, renuntare la clauza

Buna ziua ,am acte de vanzare cumparare cu clauza pe un apartament ,desi parinti mei traiesc ,vreau cu acordul lor sa schimb actele in ,in vanzare cumparare fara clauza.Este posibil ,si daca da atunci unde trebuie sa merg si ce trebuie facut?
multumesc anticipat
:flowersblue:
Cel mai recent răspuns: constantin29 , utilizator 14:48, 18 Iulie 2014
Va prezentati cu parintii la notar,ei vor declara ca renunta la clauza de intretinere sau uzufruct.
Cu ce fel de clauza?
Daca este clauza de intretinere, atunci parintii ar trebui sa se duca la notariat prin care sa faca o declaratie prin care sa renunte la beneficiul clauzei stipulate in beneficiul dv. in contract.
Asta in principiu, pentru ca un raspuns adecvat ati putea primi dupa ce detaliati contractul incheiat si clauzele inserate in cuprinsul sau.
Si ar mai fi important de stiut din ce motiv doriti sa aveti dvs. apartamentul in deplina proprietate, fara clauza.
smeagull a scris:

Si ar mai fi important de stiut din ce motiv doriti sa aveti dvs. apartamentul in deplina proprietate, fara clauza.

Da,ar fi foarte important ca parintii SA STIE de ce renunta la clauza!

Ultima modificare: Vineri, 18 Iulie 2014
constantin29, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare cu uzufruct viager sau contract de intretinere mihaela ramona mihaela ramona Buna ziua, Doresc sa iau in intretinere doi batrani, sot si sotie, contra apartament si as vrea sa-mi spuneti ce fel de contract este mai bun pentru ambele ... (vezi toată discuția)
Conditiile rezilierii contractului de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere dorinastroia dorinastroia In urma cu 10 ani socrii mei ne-au facut acte pe apartament:vanzare-cumparare cu cluza de intretinere.Sotul mai are 3 surori.Se poate desface acest contract si ... (vezi toată discuția)
Atacare contract vanzare-cumparare cu uzufruct viager pustanu87 pustanu87 Buna ziua.Am si eu o problema.Am facut un contract de vanzare cu uz fruct viager pe un apartament cu 2 batrani fara clauze,doar ne-am inteles sa platesc eu ... (vezi toată discuția)