avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzari imbracaminte de firme consacrate, branduri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzari imbracaminte de firme consacrate, branduri

Buna ziua, as dori sa stiu ce pasi trebuiesc facuti pentru a deschide un magazin in care doresc sa vand imbracaminte de la firme consacrate, doar de la branduri mari.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ionmirela , utilizator 10:57, 18 Iulie 2014
Buna ziua,
1. Va infiintati un SRL sau SRL-D fiind cea mai flexibila forma de dezvoltare a unei afaceri. Pentru aceasta va trebui fie sa apelati la un avocat care sa va intocmeasca toate documentele si care sa alerge cu ele la Registrul comertului, fie sa va duceti dumneavoastra la Registrul comertului de la locul unde veti avea sediul social al fiemei si sa intocmiti actele solicitate.
2. Luati legatura cu firmele care va intereseaza, incheiati contracte de furnizare marfa si incepeti vanzarea.
3. Nu cred ca veti mai gasi firme care sa va ofere exclusivitate dar merita sa incercati.
Va multumesc frumos
Dupa ce deschid societatea, as dori sa import din SUA, ce autorizatii imi trebuiesc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere declaratie de conformitate si certificat de calitate trifan25 trifan25 Buna seara, Am o mare dilema si nu gasesc raspunsuri clare pe niciun fel de forum. Am un SRL-D,si doresc sa import legal anumite produse din SUA ... (vezi toată discuția)
Srl sau ii pentru florarie? rox_ann07 rox_ann07 Doresc sa deschid o florarie, in care sa am si un raft cu articole de nunta,botez, artizanat, procurate cu factura, dar si facute de mine manual (cum ar fi ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma Andreyene Andreyene Doresc sa imi deschid un magazin de second hand eu impreuna cu prietena mea .si doresc sa mai am unu sau doi angajati.. cum ar trebui sa procedez il legatura ... (vezi toată discuția)