avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ocuparea unei a doua functii intr-o societate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ocuparea unei a doua functii intr-o societate

Buna ziua.Lucrez intr-o societate unde sunt angajat pe o anumita functie dar in fisa postului,pe langa atributiile specifice postului pe care sunt angajat,am si atributii care corespund unei alte functii.Se poate considera ca avand astfel de atributii ocup o a doua functie in cadrul societatii?Poate fi invocat art.41,litera f din contractul colectiv de munca unic la nivel national pentru a obtine sporul salarial cuvenit?Rog raspuns la subiect.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:46, 20 Iulie 2014
1. De la 01.01.2011 nu mai exista CCMN.

2. Atributiile pentru cea de-a doua functie in baza a ce document le exercitati ?
Cea de a doua functie este de electrician,sustin anual testul de autorizare interna,detin talon de autorizare vizat de societatea respectiva.
In fisa psotului aveti trecute astfel de atributii sau ati primit o decizie in care se mentioneaza ca trebuie sa exercitati si aceste atributii?
Atributiile specifice functiei de electrician sunt doar in fisa postului,nivelul de salarizare este doar pentru functia din contractul individual,functie ce nu are nimic in comun cu profesia de electrician.
In acest caz, puteti merge la angajatorul dvs sa discutati despre aceasta situatie .

Alte discuții în legătură

Cumul de functii wqw wqw buna ziua.la societatea unde lucrez sunt incadrat lacatus mecanic si electrician,dar sa nu ma plateasca sunt trecut cu atributii de electrician desi dau ... (vezi toată discuția)
Doua fise de post, un singur contract individual de munca iuliachirita iuliachirita Buna ziua, Daca am doua fise de post diferite, sunt obligata sa am si doua CIM diferite? Multumesc. (vezi toată discuția)
Un singur contract individual de munca pentru 2 functii? daniela_circiumaru daniela_circiumaru Am si eu o nelamurire? Se poate incheia un singur contract individual de munca dar salariatul sa indeplineasca 2 functii diferite, respectiv REPREZENTANT ... (vezi toată discuția)