avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit teren in fata magazin
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit teren in fata magazin

Buna ziua,

Am un mic magazin la parter de bloc. As vrea sa stiu daca terenul din fata magazinului se impoziteaza.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: 3UGA , utilizator 16:32, 18 Iulie 2014
Probabil ca va referiti la trotuar.
Trotuarele sunt domenii publice.
Intradevar, sunt domenii publice, dar mai este de luat in considerare daca acea strada asociata trotuarului este DN sau DNE iar daca da, intra sub administrarea CNADR caz in care, de obicei, se imputa plata unei taxe a cai de acces, lucru care mi se pare o porcarie din moment ce drumurile nationale sunt intretinute cu banii din vigniete iar magazinul respectiv n-are roti.
Ultima modificare: Vineri, 18 Iulie 2014
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie gclaudiu77 gclaudiu77 detin un magazin nealimentar din decembrie 2014.la tara am spatiul comercial la parterul casei unde locuiesc am primit o notificare de la drumuri si poduri cum ... (vezi toată discuția)
Blocare acces spatiu comercial prin parcarea masinii pe trotuar paladin85 paladin85 Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu drepturile mele asupra caii de acces in spatiul comercial (proprietate, situat la parterul unui bloc cu destinatia ... (vezi toată discuția)
Am alunecat pe niște sos scurs pe jos în fața unui fast food și mi-am sucit glezna. cine are obligația să curețe în fața magazinelor și cine răspunde în caz că se accidentează cineva? Radu Palu Radu Palu Este la noi pe strada, una foarte circulata, un fastfood foarte trendy, isi spune cartofarie. Teoretic fac tot felul de mancaruri din cartofi insa practic cum ... (vezi toată discuția)