avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tulburarea ordinii si linistii publice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tulburarea ordinii si linistii publice

In urma cu ceva seri am fost amendat pentru tulburarea ordinii si linistii publice si facut contestatie, iar astazi am primit intampinarea politiei, in care scrie ca ei au fost sezisati ca in acel apartament a fost galagie si au fost sa vorbeasca cu locatarul care a facut plangerea la 112 si doar apoi au venit si ne-au sancionat, dar in P-v scrie ca " lipsa martor din cauza orei tarzii".

Nu se contrazic in ceeea ce afirma?, Nu trebuia ca acel reclamant sa fie martor in P-v?
Autorul apelului de urgenta nu are si nu poate fi mentionat in calitate de martor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal in lipsa vladmaftei vladmaftei Buna seara, in dimineata zilei de 19/04/2015, in jurul orei 2:45, m am intors de la o petrecere si am hotarat sa mai stau la discutii cu un prieten in fara ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda tulburarea ordinii si linistii publice claudiu1993 claudiu1993 In data de 16.05.2014 ma aflam la o prietena impreuna cu alte 2 persoane, ascultam muzica, vorbeam, iar la ora 01:05 a aparut politia la usa pentru ca au ... (vezi toată discuția)
Asociatia de propietari Silvia loredana Dimescu Silvia loredana Dimescu eu locuiesc intr-un apartament cu chirie in craiova.vecinul meu isi revoneaza apartamentul si de dimineata de la 8 pana seara la orele 21-22 bate intr-una. ce ... (vezi toată discuția)