avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale IMPORT SUA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

IMPORT SUA

Buna ziua, ce conditii trebuiesc indeplinite pentru o societate ca sa importe imbracaminte de firma (branduri) din SUA?
sa fie societate platitoare de TVA , sa aibe codul CAEN aferent activitatii ce o desfasoara (banuiesc ca comercializati haine) , si sa aibe bani pentru taxe de vama si pentru TVA .
Firma indeplineste aceste conditii, m-ar interesa ce alte autorizatii, licente, etc mai trebuiesc luate.
Multumesc
in materie de brand-uri nu cunosc .posibil sa fie necesar o licenta de la brand-ul care doriti sa-i puneti produsele in vanzare. dar pentru import nu va trebuie autorizatii speciale .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import CrisaKK CrisaKK Buna ziua, Doresc sa import haine de branduri cunoscute, de tip outlet. Intrebarile mele sunt: 1.Daca exista firma unic distribuitor in Romania pt. brandul ... (vezi toată discuția)
Magazin online haine firma din ue mirceabescu mirceabescu Am o mare nelamurire careia incerc sa ii gasesc solutie de cateva saptamani. Vreau sa imi deschid un magazin online de haine de firma ( Calvin Klein, Gucci, ... (vezi toată discuția)
Srl neplatitor de tva, conditii import, cod eori, certificat de conformitate si calitate trifan25 trifan25 Buna ziua, Am tot citit informatii de care am avut nevoie de-a lungul timpului pe acest forum insa acum e randul meu sa vin cu o intrebare,deoarece nu am ... (vezi toată discuția)