avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... abuz de functie
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

abuz de functie

buna ziua. In urma cu 2 luni directoarea gradinitei s-a hotarat sa faca un control in compartimentul pe care il conduc(administratie) fara a intocmi vreun proces verbal sau fara a avea experienta necesara. In urma asa zis ului control directoarea a intrunit cosiliul profesoral ,a facut sedinta cu parintii si le-a spus ca eu sunt strict vinovata se lipsa unor bani din gradinita. Raportul de audit a constatat ca vina nu este strict a mea. Dupa ce mi-a stricat imaginea si am devenit subiect de discutie in oras tot aceasta doamna a instigat parintii impotriva mea. Ce masuri pot lua impotriva acestei doamne director?
Cel mai recent răspuns: 3UGA , utilizator 18:47, 18 Iulie 2014
Cerere in instanta pentru a fi despagubita moral pentr calomnie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie directoare gradinita boilaemilia boilaemilia buna ziua.am si eu o poveste.in urma unei probleme de sanatate am folosit tualeta gradinitei fiului meu ,(gradinita de stat) in mai multe ... (vezi toată discuția)
Ingrijitoare gradinita familistu familistu buna ziua gradinita la care am cele 3 fete nu poate angaja ingrijitoare pe motiv ca posturile sunt blocate in sistemul public. la sedinta cu parinti sa ... (vezi toată discuția)
Parinti ingrijorati ioana79 ioana79 Buna ziua ,as dori sa va intreb ce trebuie sa faca parintii copiilor de la o gradinita de stat pentru a o determina pe directoarea gradinitei sa procure ... (vezi toată discuția)