avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Nelamuriri decalratie 318
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Nelamuriri decalratie 318

Buna ziua,
Declaratia 318 priveste numai achizitiile de bunuri si servicii din UE pe teritoriul Romaniei? Mai clar, daca eu cumpar servicii intr-o tara din UE (cazare, inchiriere masina) TVA ul platit acolo nu are nici o legatura cu Romania deci nu trebuie sa se regaseasca in declaratia 318? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Platitor de tva intracomunitar, naplatitor in romania istoichina istoichina Detin o microintreprindere, care de la infiintare a fost neplatitoare de TVA. In perioada urmatoare voi efectua exporturi si importuri, astfel m-am ... (vezi toată discuția)
Cum putem face achizitii din eu fara sa platim tva-ul acolo? alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca imi poate explica cineva. O firma care presteaza servicii in strainatate, face diverse achizitii si plati acolo in ... (vezi toată discuția)
Nelamurire tva in ue. Inter2001 Inter2001 Buna ziua si La multi ani cu ocazia noului an. Am o nelamurire in ceea ce proveste TVA ul in cazul unei PFA inregistrate in scopuri TVA. In deplasarile mele ... (vezi toată discuția)