avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Neatentia instantei?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Neatentia instantei?

in 2013 am fost condamnat la 3 ani cu suspendare (in urma contopirii a 7 pedepse),odata a fost aplicat art 74 ind 1 si am avut inca un dosar pe rol...a venit sentinta si culmea culmelor instanta a observat ca deja a fost aplicata art 74 ind 1 si am fost condamnat la 1 an 6 luni inchisoare cu suspendare.....oare nu au observat ca deja am fost condamnat la 3 ani? eu cred ca nu,altfel trebuiau contopite (cei 3 ani cu 1 an 6 luni)..mentin ca toate pedepsele am primit pentri inselaciune (toate faptele s in concurs)...ma mir ca au observat aplicarea art 74 ind 1 si nu au observat pedeapsa de 3 ani....acum sa sper ca parchetul nu face apel.....judecatorul nu a vazut cazierul sau oare ce s a intamplat?
Cel mai recent răspuns: puncuskaa , utilizator 18:44, 22 Iulie 2014
inculpatul celalalt a fost achitat potrivit art 74 ind 1,conform caruia trebuia sa primeasca o amenda administrativa dar nu a fost amendata,a fost incetat procesul penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel impotriva unuia dintre cei 2 inculpati mezgageza mezgageza daca parchetul a facut apel impotriva unui inculpat intr un dosar in care sunt 2 inculpati,poate sa inrauteasca situatia inculpatului impotriva caruia nu au ... (vezi toată discuția)
Iccj inca nu a publicat o practica judiciara pe coduri CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Din ce motiv ICCJ nu a publicat inca practica sa cu privire la aplicarea legii? Oare nu s-a pronuntat nicio solutie pana astazi? (vezi toată discuția)
Caut avocat,banii nu conteaza pici80 pici80 Solutie: În temeiul art. 345 alin. 1 şi 2 Cod Procedură Penală condamnă pe inculpatul X Y Z [] pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, prev. ... (vezi toată discuția)