avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... DEFINITIVAT INVATAMANT
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

DEFINITIVAT INVATAMANT

Buna seara , sunt profesor calificat , am sustinut examenul de definitivat de 3 ori si tot de atatea ori l-am picat . Asi dori sa stiu daca mai exista posibilitatea de a mai sustine acest examen si in ce conditii . O a doua intrebare : te poti inscribe la Doctorat fara a avea definitivatul ? Astfel as echivala cu gradul didactic I? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 00:00, 26 Iulie 2014
Va trebui sa sustineti din nou ex. de titularizare. Apoi va puteti inscrie din nou la def.
Va puteti inscrie la doctorat, dar nu va fi achivalat in invatamat fara def.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu o întrebare. am absolvit facultatea in ... Magnus Carlsen Magnus Carlsen Bună ziua, am și eu o întrebare. Am absolvit facultatea in străinătate, Având și doctoratul , am susținut examenul de titularizare în 2011. Am ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intelege?...pentru cei interesati de subtilitati juridice arhontele arhontele ORDINUL 3770/1998 .Prezentarea la examenul pentru definitivarea în învăţământ este obligatorie la expirarea stagiului de 2 ani de la obţinerea ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract in cazul nepromovarii examenului de definitivare in invatamant ralucatatiana ralucatatiana Buna ziua! In cazul in care un profesor angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata nu promoveaza examenul de ... (vezi toată discuția)