avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... AM FOST inundat DE VECINUL MEU a 3-a oara
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

AM FOST inundat DE VECINUL MEU a 3-a oara

Buna ziua. De curand am fost inundat de catre vecinul meu a 3 oara in 14 zile de fiecare data am vb cu el si ma minte intruna ca va repara .Doresc sa stiu ce pot face pe cai legale pt a termina tot acest balci cu el fara a ma certa tipa ect?Tin sa precizez ca am zugravit casa inainte cu 2 zile de la ultima inundatie,....Detin facturi si tot ce am cumparat pt a repara tot ce sa stricatX-(
Cel mai recent răspuns: brazvan , utilizator 00:58, 20 Iulie 2014
simplu. faceti-va o asigurare facultativa pe apartament ptr orice. si cand va mai inunda chematia siguratorul ,va despagubeste si dupa aceea merge la vecinul "vesel" si il talpeaza de bani. cu voia buna daca nu merge.....;) si cu siguranta nu ii va arde sa plateasca multe sute sau mii de lei ptr un furtun sau o garnitura si o LENE MARE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme inundatii repetate de la vecinul de sus SimonaPascanu SimonaPascanu Buna ziua, Apelez la expertiza Dvs. pentru a incerca sa rezolv o situatie cu care ne confruntam de cca 6 ani de zile, de cand proprietarul apartamentului ... (vezi toată discuția)
Holul imobilului inundat, devenit insalubru. asociatia e obligata sa-l igienizeze? ContSters89081 ContSters89081 In urma unei inundatii mari tavanul si peretele de deasupra usii de acces in apartamentul meu au devenit insalubre: nu numai pete sinistre, maronii, dar si cu ... (vezi toată discuția)