avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinul ma inunda des dar nu repara, ce pot face?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinul ma inunda des dar nu repara, ce pot face?

Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 12:51, 25 Ianuarie 2023
Va faceți asigurare.

Beluta a scris:

Initial este necesar sa verificati statutul instaltiei care genereaza inundatia deoarece poate fi instalatie comuna raspunde asociatia de proprietari sau instalatie individuala si raspunde proprietarul
Asigurare...si scapati de toate problemele.
El va inunda, asiguratorul va despagubeste si se indreapta impotriva vecinului pt recuperarea banilor. Plus taxe.
Nu cred ca-si va mai permite sa nu repare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecina care ma inunda MariaTab MariaTab buna ziua,ma puteti informa va rog cit m ar costa o expertiza tecnica si cit timp ar dura un proces(,aproximativ),,stau la parter si vecina de linga mine are ... (vezi toată discuția)
Probleme ce in expertiza asociatiei de locatari Mariana6666 Mariana6666 Buna ziua,va rog sin suflet ma puteti ajuta probl este urmatoarea am un vecin cu o datorie de 250\'000 mil bani vechi,ma inunda lunar de 5 luni ,servici nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, stau intr un bloc cu 4 etaje vecinul de deasupra a făcut modificări ... Claudia1477 Claudia1477 Buna ziua,stau intr un bloc cu 4 etaje Vecinul de sus,eu fiind la parter. A făcut modificări neautorizate in baie iar in urma acestora ma inunda des,am ... (vezi toată discuția)