Buna ziua,va rog sin suflet ma puteti ajuta probl este urmatoarea am un vecin cu o datorie de 250'000 mil bani vechi,ma inunda lunar de 5 luni ,servici nu are,lumina o are taiata cu asociatia nu am reusit sa rezolv probl inundatiei,m am oferit ca repar eu la el in apartament ce sa fac sunt disperata????
1-Sunt probleme distincte defectiunea la instalatia care genereaza si favorizeaza inundatia si debitul acumulat la asociatia de proprietari
2-Initial este necesar sa stabiliti care este statutul instalatiei unde exista deficienta care a generat inundatia
Chiar daca dv spuneti ca va inunda vecinul de deasupra ,instalatia poate fi comuna si raspunde asociatia de proprietari sau instalatie individuala si raspunde proprietarul
3-Daca proprietarul a inteles sa acumuleze debitul mentionat de dv,este evident dezinteresul acestuia pentru remediere instalatie
Posibil,avand in vedere valoarea debitului,proprietarul sa constientizeze ca neavand serviciu sau alte surse de intretinere intr-un final va pierde apartamentul
4-Problema recuperarii debitului intra in responsabilitatea exclusiva a asociatiei de proprietari
Valoarea debitului demonstreaza dezinteresul si tergiversarea de catre reprezentantii asociatiei de proprietari de a desfasura procedura de recuperare debite in instanta de judecata