Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri care imi sunt deosebit de necesare momentan. O camera de camin este situata la parterul unui bloc. Proprietarul a spart zidul de rezistenta si a facut intrare direct de afara. A concesionat lipit de camera 3 metri de pamant. A betonat terenul si l-a acoperit cu o terasa. Chiar
As vrea sa stiu:
-Trebuie autorizatie pentru usa facuta in zidul de rezistenta?Pot pati ceva eu, ca si cumparator , daca alta persoana a spart zidul?
-Daca terenul este concesionat, mai trebuia si autorizatie de constructie pentru acea terasa?
-Chiar daca are autorizatie pentru construirea terasei, aceasta se pastreaza daca termenul de concesionare a terenului expira?
-Ce acte trebuie sa-i cer, in aceasta situatie, in calitate de cumparator?
-Cat timp dureaza alcatuirea CF pentru cumparator? Cand este mai bine sa dau banii, in calitate de cumparator: cand incheiem actul de vanzare-cumparare sau cand iese noul CF pe numele cumparatorului?
Solicitati actele (autorizatiile pentru spargerea zidului si pentru construirea terasei, documentul de concesionare a terenului) de la cumparator(in original), daca nu le are nu va legati la cap! Puteti sa va interesati si la primarie,dar e posibil sa dureze pana primiti un raspuns.Plata se face la notar inainte de semnarea contractului.
Daca persoanele care cumpara sunt divortate, fiecare avand copii din prima casatorie, cum pot face actul de cumparare, astfel incat dupa moartea unuia celalalt sa nu fie dat afara din locuinta de catre copiii sotului mort?Ce clauza ar trebui sa puna?
Autorizatie
lazarlivia
O persoana cumpara o camera de camin la parterul unui bloc fara balcoane. Avand societate comerciala, deschide bar acolo. Sparge peretele exterior si face ... (vezi toată discuția)