avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie contabila CAR
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie contabila CAR

Buna seara. Am preluat de putin timp contabilitatea la CAR invatamant. Este corecta inregistrarea contabila 121=621 , 621=2678 pentru achitarea salariilor? Daca doresc repartizarea premiilor este corect 1131=5311, 1211=1291, 1291=1131? Va multumesc!
Pentru monografia contabila aveti nevoie de Ordinul nr. 1969/2007 privind aprobarea reglementărilor contabile pentru persoanele juridice fără scop patrimonial.
Vi-l pot trimite pe email daca imi dati adresa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie contabila car mery52 mery52 Buna ziua, Va rog sa-mi spune-ti care este monografia contabila pt un CAR. Mi-ar fi de mare ajutor cat mai repede pt. ca la ora 13 merg la un casting si nu ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni nerespectare omf 1969/2007 scarlet scarlet Ce sanctiuni pot fi aplicate unei persoane juridice care tine contabilitatea in partida simpla si nu respecta prevederile omf 1969/2007? Si cine le aplica? (vezi toată discuția)
Evidenta contabila car mery52 mery52 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila pt un CAR. Trebuie sa fac evidenta contabila la un CAR nou infiintat, stiu ca membrii vor depune ... (vezi toată discuția)