avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general monografie contabila CAR
Discuție deschisă în Contabilitate în general

monografie contabila CAR

Buna ziua,
Va rog sa-mi spune-ti care este monografia contabila pt un CAR. Mi-ar fi de mare ajutor cat mai repede pt. ca la ora 13 merg la un casting si nu stiu de unde sa incep si unde sa termin, daca se depun declaratii, etc.
Va multumesc foarte mult pt. ajutor. O zi buna!
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 13:44, 27 Octombrie 2011
Puteti consulta ordinulministerului finantelor publice numarul 1969 din 2007 privind reglementarile contabile pentru persoanele juridice fara scop patrimonial. Se tine contabilitatea in partida dubla valabil pentru asociatii/fundatii/federatii/unitati de cult/CAR/partide politice/sindicate. Daca are salariati cu contract de munca depune declaratia 112 trimestrial. Declaratia 101 anual. Daca e platitoare de tva depune declaratia 300 la trimestru.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Octombrie 2011
george-neagu, moderator
Multumesc pt raspuns, dar ma gandeam la mai multe detalii, banuiesc ca evidenta seamana cu cea a unei banci, nu sunt sigura, dar cred ca se face bilant, inregistrari contabile pt cotizatii, imprumuturi. Mi-ar prinde bine o monografie contabila, daca ma poate ajuta cineva.
trebuie sa cititi statutul si actele care va permite activitatea fiecare este individuala nu generala, pe urma citita legea si adpatata fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate la ong-uri maciucadumitru maciucadumitru In ce conditii o fundatie nonprofit poate conduce contabilitatea in partida simpla ? (vezi toată discuția)
Declaratii si contabilitate pentru asociatie nonprofit sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti care sunt declaratiile fiscale pe care trebuie sa le depuna o asociatie non-profit care are ca obiect de activitate asigurarea ... (vezi toată discuția)
Evidenta contabila car mery52 mery52 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila pt un CAR. Trebuie sa fac evidenta contabila la un CAR nou infiintat, stiu ca membrii vor depune ... (vezi toată discuția)