Buna ziua
Ma confrunt cu o problema legată de emiterea adeverinței de autenticitate a diplomei de bacalaureat .
As dori sa stiu daca Pt emiterea acestei Adeverințe exista taxa de urgentă , daca trebuie plătită cand fac cererea si in cate zile va fi eliberată .
Dar in regim normal ?
Multumesc
Buna ziua
Din păcate secretara pe langa aroganta, da dovada de rea credință si nu informează cetateanul care se prezintă, in acest caz eu, despre ceea ce este de făcut Pt obținerea acestei adeverinte si nici ca exista o taxa de urgentă si in plus din spusele ei deoarece directorul si directoarea adjuncta nu erau in liceu Adeverinta nu putea fi semnată si ștampilată ..
Cum sa procedez?
Multumesc
La orice cerere adresata unei institutii bugetare, aceasta este obligata sa raspunda in termen de 30 de zile. In perioada aceasta in scoli este mult de lucru. In cateva zile de obicei se elibereaza adeverinta de autentificare, dar nu este asa simplu , trebuie cautat la arhiva atat registrul matricol cat si cotorul diplomei eliberate, intocmita adeverinta de autentificare, semnata de conducerea scolii si apoi eliberata.
Pierdere diplome
cazreal
Buna ziua. Ma numesc Gabriel .Am pierdut diploma de 10 clase si certificatul de calificare de lacatus mecanic.Locuiesc in Spania si m-am inscris la un ... (vezi toată discuția)