avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort fara partaj de bunuri comune- pot sa vand?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort fara partaj de bunuri comune- pot sa vand?

buna ziua puteti sami spuneti daca am o hotarare de divort an care rezulta ca am castigat cei doi copii si garsonera pana la finalizarea partajului as dori sa o vand trebuie sa fie si fostul sot prezent la notar va pun aceasta antrebare deoarece nu mai stiu nimic de el nu stiu daca este an tara
Buna ziua,
Nu are importanta cati copii aveti. Partea sotului este de 50% indiferent ca aveti 1, 2 sau mai multi copii.
Doar daca puteti dovedi cu inscrisuri ca ati avut o contributie mai mare de 50% la cumparare atunci puteti obtine mai mult.
Cat despre prezentarea sau nu a lui, poate sa va fie de folos o neprezentare daca aveti un avocat bun care sa stie cum sa puna problema ca sa se constate ca partea dumneavoastra este de peste 50% din valoarea garsonierei.
La partaj copii nu sunt parte, doar cei 2 soti.
Am inteles,acum 5 minute m-a sunat si este de acord cu vanzarea acesteia doar ca nu poate fi prezent,se poate trimite ceva prin fax sau cum?
... o fi citind si el pe avocatnet ... B-)

... sa dea o procura cuiva (prieten, ruda) ... sau sa trimita o adresa catre notarul unde veti face actul de vanzare-cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie/vanzare a partii de proprietate ce-mi revine, proprietatea fiind comuna cu sotul meu. Corinaalexe Corinaalexe Buna ziua, Impreuna cu sotul meu detinem proprietatea asupra unei garsoniere. Dorim sa divortam de comun acord, la notar dar inainte de aceasta, doresc sa ... (vezi toată discuția)
Un raspuns privind partajul dodorel62 dodorel62 Eu am fost casatorit si in urma casatoriei a rezultat un baiat care acum are 19 ani,iar el sta in prezent cu fosta sotie la apartamentul pe care ea il avea ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla in urma unui partaj voluntar? camelus79@yahoo.com camelus79@yahoo.com am divortat acum 3ani am facut partaj voluntar la notar care prevede :daca an doi ani de zile ai dau o solda de 10mii euro fostului meu sot ami revine locuinta ... (vezi toată discuția)