avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil pana la 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil pana la 2 ani

Buna ziua, sunt in concediu de maternitate de 11 luni, pana cand fetita va implini 2 ani.De curand am devenit administratorul unei firme de transport rutier. Daca nu am nici un salar trebuie sa renunt la indemnizatie ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:49, 25 Iulie 2014
1. Cum ati fost numita in functia de administrator (prin ce act administrativ)?

2. Daca nu aveti salariu cum sunteti remunerata pentru functia de administrator?
concediu de maternitate este de 126 zile nu de 11 luni cum ati stipulat dvs
Eu si socrul meu suntem unici asociati, de comun acord am fost numita in aceasta functie.
1. Daca sunteti numai asociat puteti sa amaneti in aceasta postura fara a se suspenda indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC).

2. Daca sunteti si administrator atunci trebuia sa-mi raspundeti la intrebarile mele anterioare ca sa stiu ce raspuns va dau, la randul meu.

3. - "De comun acord" inseamna ca ati incheiat un act al AGA prin care ati fost numita in functia de administrator?
- Vi s-a stabilit o remuneratie pentru aceasta functie de administrator?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz special - indemnizatie de crestere a copilului 2013 WinstonSmith WinstonSmith Va rog sa expuneti punctul dvs. de vedere privind conditiile de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului in urmatoarele conditii: 1. Fiind tatal ... (vezi toată discuția)
Cand se plateste indemnizatie de administrator roxanaserban roxanaserban Buna ziua As dori si eu sa stiu cand este obligatoriu sa platesti indemnizatia de administrator sau daca calitatea de administrator intr-un SRL trebuie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ptr consiliul de administratie adriana102 adriana102 Buna ziua,sunt membru in consiliul de administratie,in cadrul unei societati cooperatiste(membru ales prin vot in cadrul sedintei AGA),in acelasi timp sunt si ... (vezi toată discuția)