avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Clauza contract inchiriere - mai multe intelesuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Clauza contract inchiriere - mai multe intelesuri

as dori sa ma ajutati ca sa pot formula o clauza intr-un contract de inchiriere. Chiriasul ne-a asigurat ca mobila pe care a cumparat-o in apartament (bucatarie, dormitor , holuri si living) ne ramane noua dupa terminarea contractului de inchiriere, cu conditia ca pe un an de zile sa nu ne plateasca chiria.
Problema este ca nu stim cum sa formulam acesta clauza ca la sfarsit sa nu ne trezim ca se poate interpreta altfel intr-un eventual proces

Vrem acest ajutor dearece acesti chiriasi ar mai fi pacalit o alta persoana cu acest lucru, ar fi stat fara chirie cu conditii ca lasa mobila si alte utilitati (aragaz, frigider...) si notarul care a intocmit contractual ar fi facut-o de oaie dearece ar fi formulat gresit o asfel de clauza care s-a reinterpretat altfel in proces.

Cel mai recent răspuns: anaysya , utilizator 23:15, 21 Iulie 2014
Toate clauzele pot fi interpretate, mai ales cand ajung in fata judecatorului.
Puneti la dispozitia unui avocat contractul existent pt. a primi lamuriri si solutii juridice concrete.
Am merge catre un avocat dar nu ne permitem financiar - momentan- sa platim un avocet care sa ne formuleze o clauza. De aceea am cerut ajutor benevol pe acest forum....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere fortata contract inchiriere vidoqc vidoqc In octombrie 2010 am incheiat un contract de inchiriere pentru 370 EUR/luna pentru perioada de 1 an cu un proprietar ce are doar uzufructul unui imobil. La ... (vezi toată discuția)
Important! sunt proprietarul unui apartament din bucurești. ... MadaPla MadaPla Bună ziua, Sunt proprietarul unui apartamentul din București. Am încheiat un contract cu o companie de administrare in vederea închirierii apartamentului, ... (vezi toată discuția)
Partaj 2011 dragomirelena78 dragomirelena78 Am divortat pe 5.11.2011.Am cazut de acord sa vindem apartamentul de 3 camere si am impartit banii.In ceea ce priveste toata aparatura electronica frigider, ... (vezi toată discuția)