avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe si impozite locale - certificat atestare fiscala
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe si impozite locale - certificat atestare fiscala

Buna ziua,
Sunt unul dintre administratorii unei societati comerciale.
Intrebarea mea :
Unde trebuie sa ma prezint si cu ce acte pt:
CERTIFICAT ATESTARE FISCALA - TAXE SI IMPOZITE LOCALE?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: fortis strategye & consulting , Consultant credite si finantari 14:27, 21 Iulie 2014
Pentru eliberarea certificatului de atestare fiscala aveti nevoie de urmatoarele:
- copie cui;
- declaratie pe proprie raspundere ca societatea nu detine bunuri impozabile pe raza sectororului respectiv;
- cerere tip'
- timbru fiscal de 2 lei;
- imputernicire delegat (chiar daca sunteti asociat/administartor);
- copie CI delegat;
- contract inchiriere/comodat etc. pentru spatiul cu destinatie de sediu social/punct de lucru;
- balanta societatii;
- declaratie ca nu s-au facut amenajari sau modernizari spatiului cu destinatie de sediu social/punct de lucru.
Certificatul fiscal pentru taxe și impozite locale este emis de primăria pe raza căreia aveți sediul. La ghișeul pentru impozite și taxe vă prezentați cu ștampila....dar în prealabil verificați să aveți achitate toate taxele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social la un punct de lucru al altei societati horace2009 horace2009 Poate avea o societate sediu social la punctul de lucru al altei societati ? In conditiile in care noua societate obtine prin contract de comodat o suprafata ... (vezi toată discuția)
Contract comodat Haralambie BARBU Haralambie BARBU Doresc sa primesc un p.d.v. privind obligativitatea inregistrarii unui Contract de Comodat la Directia Impozite si Taxe Locale si termenul de inregistrare dupa ... (vezi toată discuția)
Acte schimbare sediul social societate in acelasi judet? ionela11 ionela11 Buna ziua, Dintre acte care imi trebuie sa schimb sediul social al unei firme in acelasi judet la ONRC ...imi trebuie si contractul de comodat?....noul ... (vezi toată discuția)