avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Strabunica mea a avut 3 nume diferite
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Strabunica mea a avut 3 nume diferite

Buna ziua,
poate cineva sa ma indrume si pe mine intro speta personala.
Strabunica mea a avut 3 nume diferite, as vrea sa aflu unde ma pot adresa pentru a afla de unde pot scoate actele de nastere si de deces ale dinsei?

multumesc anticipat pentru orice idee sau sfat
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 13:54, 22 Iulie 2014
La serviciul de stare civila al primariei de unde s-a nascut strabunica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune - lipsa documente malina_13 malina_13 Buna ziua, In 1983 se incheia un certificat de mostenitor dupa strabunicul sotului, certificat in care mostenitorii erau strabunica (1/4) si bunicul lui ... (vezi toată discuția)
Cum caut numele strabunicilor maia.cami maia.cami Va rog sa-mi dati un sfat. Cum sa aflu numele strabunicilor mei, in conditiile in care nu am nici un fel de acte privind bunicii mei care au trait in zona ... (vezi toată discuția)
O speta complicata,va rog,indrumati-ma! as vrea sa va rog,sa ... adrian_patrascu adrian_patrascu O speta complicata,va rog,indrumati-ma! As vrea sa va rog,sa ma indrumati,cum as putea afla mai multe detalii despre viata bunicului meu!Problema este ... (vezi toată discuția)