O speta complicata,va rog,indrumati-ma!
As vrea sa va rog,sa ma indrumati,cum as putea afla mai multe detalii despre viata bunicului meu!Problema este asa:
Se cunosc foarte putine lucruri despre bunicul meu,inclusiv localitatea de nastere,e o enigma,in sensul ca,in certificatul de casatorie este trecut ca localiate de nastere,Teius Alba,iar in cel de deces,localitatea de nastere este Galtiu Alba,el decedand in 1988 intr-un oras din Arges,unde isi avea si ultimul domiciliu!A avut 3 copii,insa pe nici unul nu i-a interesat nici un fel de detaliu din viata tatalui lor,ori nu li s-a spus nimic!Tot ce se stie despre acesta este ca dupa al 2-lea razboi modial,a mai fost casatorit,insa a ramas vaduv,in urma unui accident!In ce conditii a ajuns in orasul in care si-a trait restul vietii,este din nou o necunoscuta,ideea e ca,conform spuselor lui,pe drum si-ar fi pierdut toate actele,si a trebuit sa le refaca!Se mai stie despre el,ca a ramas orfan de mic,iar din ce stia el,stra-bunicul ar fi fost legionar si ma gandesc ca probabil,tot misterul asta legat de viata lui,sa se datoreze tocmai acestui fapt!As vrea sa fac cercetari in acest sens,sa aflu mai multe despre el,insa nu stiu de unde sa incep,si cui sa ma adresz!Presupun ca si numele de familie a fost putin modificat in regimul comunist,pentru ca este de origine germana,si cred eu,ii lipseste o litera!As vrea sa fac cercetarea pe cont propiu,de aceea apelez la dumneavoastra pentru indrumare!
Daca am gresit subforumul,rog un admin sa il mute in locul in care considera necesar!
Va multumesc anticipat!