avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită probleme cu o masina luata de la o firma
Discuție deschisă în Executare silită

probleme cu o masina luata de la o firma

buna, as avea si eu nevoie de neste sfaturi n legatura cu o pr :am luat o masina anu trecut de la o persoana fizica cu contrac facut legal in mod normal eu aveam 30 de zile sa radiez masina si so treanscriu pe mine.nu am facuto pana acuma cand ma sunat propietaru firmei sa imi spuna ca el are datori la stat si pana in 15 mai ii vine executare silita pe firma.intrebarea mea este daca eu am contractu de cumparare a masini si factura si de fapt is a 3 persoana care cumpara masina si tot asa inmatriculata pe firma lui daca ii pune sechestru pe toate bunurile firmei imi ia si mie masina?
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 00:28, 14 Mai 2009
Cel mai bine mergeti la Administratie si inregistrati masina pe numele dumneavoastra/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea unei creante. ContSters221184 ContSters221184 Buna ziua!!!! Am imprumutat pe un prieten cu niste bani , ca si garantie am facut un contract de vanzare-cumparare batut la masina ne autentificat de notar pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am cumparat o masina recent si m-am hotarat sa o vand la cateva zile cum procedez? silviu_ciovi silviu_ciovi Am cumparat o masina inscrisa in bucuresti...am facut actul de vanzare-cumparare cu propietaru + fisa de inmatriculare si cu ele sa dus la administratia de ... (vezi toată discuția)
Contract de vinzare cumparare pentru un vehicol folosit din 2008 toader1954 toader1954 Salutare . am vindut o dacie 1310 in anu 2008 luna a 7-a la un sucevean eu find din botosani dupa care am fost plecat din tara , platind impozit pentru ... (vezi toată discuția)