avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin in imobil cu clauza de uzufruct
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin in imobil cu clauza de uzufruct

Buna , sunt proprietara unei 1/2 cota parte dintr-un imobil,impreuna cu sotul meu, in urma unui contract de intretinere cu uzufruct viager facut cu bunica sotului meu. Imi expira buletinul, deci, intrebarea mea este ,mai am nevoie de prezenta bunicii sotului meu la depunerea actelor ptr noul buletin?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 07:22, 22 Iulie 2014
Mergeti cu contractul de intretinere ca o dovada ca locuiti acolo.
Nu v-ar ajuta cu nimic fara bunica, ea trebuie sa isi dea acordul pt a va putea face carte de identitate la acea adresa.
Nu ajunge contractul, e nevoie si de consimtamantul bunicii pentru ca dumneaei are dreptul de folosinta a acelui imobil pe toata durata vietii. Trebuie sa mearga cu dvs. la Evidenta sau poate da declaratia de consimtamant primire in spatiu la un notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzufruct viager liviu25 liviu25 ce inseamna exact contract vanzare-cumparare cu UZUFRUCT VIAGER,k m am dus la politie sa mi skimb buletinu,si trebuia sa ii aduc pe ai mei,sa dea declaratia de ... (vezi toată discuția)
Carte identitate- imi trebuie procura in acest caz? viarelly viarelly buna ziua,am o problema ,am fost azi sa fac buletin copilului carea facut 14 ani,,,in 2007 bunicul a facut vanzare-cumparare mie cu drept de abitatie el si ... (vezi toată discuția)
Dreptul de uzufruct viager asupra unui imobil silviapaula silviapaula Buna ziua, o intrebare in ceea ce priveste dreptul de uzufruct viager, constransa de o anumita situatie, am facut un contract de vanzare-cumparare cu ... (vezi toată discuția)