avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Transfer scolar din Germania in Romania
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Transfer scolar din Germania in Romania

buna ziua, am si eu o intrebare daca sinteti amabili sa mi raspundeti. locuiesc in Germania de 2 ani impreuna cu familia . cei 3 copii ai mei au terminat luna aceasta scoala urmand ca ... -1 copil sa treaca in cl a2a , cel de al doilea in cl a10 iar cel de al treillea in cl a 9 a .Am hotarit sa ne intoarcem in Romania .Asi dorii sa stiu in mod practic pasii de urmat in inscrierea lor in continuare la un liceu avand in vedere ca ptr clasa a9a se fac repartitii compiuteeizate . Va multumesc =D>
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 23:54, 25 Iulie 2014
Va adresati ISJ din judetul in care veti locui. Transferul si repartizarea sunt de competenta ISJ, dupa echivalarea studiilor de catre Mimisterul invatamantului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare studii vreau sa imi inscriu copilul la scoala in romania. ... Mama 1 Mama 1 Echivalare studii Vreau sa imi inscriu copilul la scoala in Romania. Ce acte doveditoare imi trebuiesc din Anglia unde copilul a frgventat scoala primara? E ... (vezi toată discuția)
Transferul scolar din italia in romania mary2013 mary2013 Daca vreau sa aduc un copil minor din italia de la o scoala,la o scoala in romania trebuie transferul de la acea scoala,sau se poate sa il dau la scoala din ... (vezi toată discuția)
Transfer școlar din italia in romania, clasa a 8a Manuela1998 Manuela1998 Bună tuturor! Știe cineva cum se procedează și care sunt actele necesare pentru un transfer scolar din Italia in Romania? Fratele meu tocmai a terminat ... (vezi toată discuția)