avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce infractiune s-a savarsit?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce infractiune s-a savarsit?

Buna ziua,

Situatia este urmatoarea: X este acasa impreuna cu nevasta.X se uita pe geam cum necunoscutul Y fura vaca din curte, propietatea X. X nu reactioneaza la cele vazute sub nici o forma.

In situatia data, in prezenta caror infractiuni ne aflam si de ce ?

Va multumesc pentru raspunsuri.

Ps: imi cer scuze pentru incadrarea gresita in topic.acum am vazut ca am bifat in mod eronat la publicarea mesajului.
Ultima modificare: Marți, 22 Iulie 2014
cadriancosmin, utilizator
Buna ziua,
Fara alte date, consider ca este vorba despre furt.
Daca exista alte circumstante s-ar putea sa fie furt calificat!
Eu spun ca este furt calificat, atata timp cat patrunde pe proprietatea lui x prin violare de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat alina_vi alina_vi Pot considera ca este vorba de infractiunea de furt calificat prin efractie in situatia in care infractorul a spart plafonul locuintei pentru a ajunge la bunul ... (vezi toată discuția)
Infractiuni partea speciala giorgiana87 giorgiana87 Cand se patrunde intr o curte prin escaladarea gardului imprejmuitor cu intentia de a fura se savarsesc doua infractiuni (violare de domiciliu si furt ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere penala pneuros pneuros Am fost reclamat pentru amenintare cu pistolul unor individ care imi cosea iarba pe terenul meu proprietate personala , unul a depus plangere iar ceilalti ... (vezi toată discuția)