avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Card bancar Germania
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Card bancar Germania

sotia mea are un card de salariu facut in germania.dupa care nu a mai lucrat , ea fiind in tara .cum pot inchide contu sau acel card.multumesc
Cel mai recent răspuns: aum300 , utilizator 15:24, 22 Iulie 2014
Pentru a inchide un cont curent la care este atasat un card de debit/credit, este necesar sa va deplasati la sucursala bancii cu care colaborati si sa completati o cerere de inchidere cont.

In cazul in care va este imposibil sa ajungeti la banca, aveti posibilitatea de a desemna o persoana imputernicita cu procura speciala, autentificata la notar, pentru a realiza operatiunile necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

inchidere cont dupa ce am platit datoria bancii corina51 corina51 Buna ziua. Va supun atentia in urmatorul caz: ginerele meu m-a mandatat prin procura notariala sa-l reprezint in orice situaitie, notarul specificand , dupa o ... (vezi toată discuția)
Banca mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul toma ciprian toma ciprian BCR mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul Ma numesc Toma Ciprian . Am un card un card de debit pe care imi primesc drepturile ... (vezi toată discuția)
Eterna problema, nesimtirea bancilor - brd in cazul de fata grandanat grandanat O speta simpla Am un cont curent, cu un card de debit atasat deschis la BRD. Intrucat nu mai am nevoie de el vreau sa-l inchid. Din pacate conform politicii ... (vezi toată discuția)