avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Care sunt conditiile pentru studiile masterale la buget
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Care sunt conditiile pentru studiile masterale la buget

Buna ziua,

Doresc sa stiu daca se poate sa urmez cursurile de master la buget in conditiile in care facultatea am terminat-o tot la buget, pe sistemul trecut de 4 ani durata.
Conform legislatiei anterioare se putea, dar acum mi se spune de la facultate ca nu.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 00:15, 26 Iulie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Dati un telefon la secretariatul facultatii, intrati pe site-ul lor,... sau pt. generalitati un search pe google.
Aveti dreptul la loc subventionat. Sunt convinsa ca v-au invocat echivalenta dintre studiile cu durata de patru ani si nivelul II Bologna, dar nu este asa. Pentru a fi echivalente, va trebuie o recunoastere expresa fie a institutiei care solicita actele de studii, fie a MEN.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am terminat universitatea- specializare chimie fizica, ... archana archana Buna ziua. Am terminat universitatea- specializare chimie fizica, in anul 1997, studii cu durata de 5 ani si examen de licenta. Va rog sa imi spuneti conform ... (vezi toată discuția)
Recunoaștere diplomă de studii CeraRadu CeraRadu Bună seara! Am terminat facultatea de Agricultură în anul 1995(5 ani), iar în 1995-1996 am urmat studiile de master cu durata de 1 an(abia se ... (vezi toată discuția)
Studii superioare sau de scurta durata? mircea_c mircea_c Va rog tare mult sa-mi raspundeti la o intrebare: Facultatile de 3 ani in sistem Bologna(fara master), sunt considerate studii superioare sau studii de scurta ... (vezi toată discuția)