Buna ziua, va rog ma indrumati si pe mine cu o problema ?
Am avut 2 facturi restante la curent si mi s-a taiat curentul saptamana trecuta luni sau marti. Vineri am facut rost de bani (970 de lei) si am fost sa platesc. S-a facut ordinul de rebransare si mi-au spus ca nu mai e timp sa vina vineri sa dea drumul la curent... si ca in termen de 24 de ore se face asta in mod normal. M-au lasat si pe weekend fara curent si ieri cand am ajuns acasa de la lucru la ora 16 ... surpriza !!! NU ERA CURENT! am incercat in disperare sa ajung sa vb cu cineva la relatii cu clientii si dupa ce am ascultat 7 min melodia de la telefon ... mi s-a spus ca probabil sunt pe drum si sa mai revin pe la ora 20 daca nu isi fac aparitia baietii ... La 19.45 am sunat din nou, si normal ca nu mi-a mai raspuns nimeni, ca programul la relatii cu clientii e pana la ora 20. (am stat 15 min sa ascult muzicuta lor )
Ce sa fac ? nu ma baga nimeni in seama ? daca ma duc la Protectia consumatorului sa fac o sesizare ma baga cineva in seama ?
Azi e marti ... si inca nu au dat drumul #-o
A, si am uitat sa spun...ma costa 300 de lei rebransarea !
Vecini galagiosi
nancyadina
Buna ziua. Sunt din Craiova si de curand am cumparat un apartament la etj 4 in care ne-am si mutat,insa am descoperit ca sub noi la etj3 locuieste un pustan de ... (vezi toată discuția)
Vecini deranjanti
e posibil ca locuind intr-un bloc cu 4 etaje, vecinii de la etajul anterior mie sa asculte muzica atat de tare incat eu, la mine in apartament sa disting ... (vezi toată discuția)