avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vecini deranjanti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vecini deranjanti

e posibil ca locuind intr-un bloc cu 4 etaje, vecinii de la etajul anterior mie sa asculte muzica atat de tare incat eu, la mine in apartament sa disting melodiile, si totusi sa nu pot face nimic pentru ca asculta muzica ziua si nu noaptea?de dimineata m-am trezit la ora 9 cu tabloul zdranganind pe perete.Va multumesc.
NU CONTEAZA LA CE ORA ASCULTA MUZICA IN CONDITIILE IN CARE TULBURA LINISTEA LOCATARILOR. CHEMATI POLITIA DE PROXIMITATE. ACESTIA VOR TREBUI SA CONSTATE CONTRAVENTIA SI SA APLICE AMENDA PREVAZUTA DE LEGE.
DUPA CATEVA AMENZI LE PIERE CHEFUL DE MUZICA.
LEGEA PRIVIND CONTRAVENTIILE PREVAD NUMAI PENTRU PERSOANELE JURIDICE O ORA DUPA CARE NU MAI POT TULBURA LINISTEA.
dar nu ar normal daca tot pot fi amendata pt tulburarea linistitii publice sa m-=i se spuna cit de tare pot asculta muzica ?
poate unei vecine,care vrea sa-mi faca rau ,tot timpul i se va parea ca e data muzica tare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ascult muzica tare la bloc heciu heciu (nu am stiut in ce categorie sa incadrez subiectul meu) Am cautat pe forum un raspuns la intrebarea mea, insa nu am gasit. Locuiesc la bloc, mai exact la ... (vezi toată discuția)
Bolnav la bloc - muzica la volum maxim fx fx Buna, Doresc sa ma ajutati cu un raspuns , ceva deoarece ma aflu intr-o situatie mai aiurea.... Am 27 de ani locuiesc intr-un bloc la etajul 2. Am un ... (vezi toată discuția)
Tulburarea folosintei locuintei - art 320 cp annamariacir annamariacir Buna ziua, Am probleme de un an de zile cu un vecin care ba asculta muzica la maxim, ba se uita la filme/tv in asa fel incat pot auzi clar la ce se uita. ... (vezi toată discuția)