avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Concediul medical este considerat vechime in munca?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Concediul medical este considerat vechime in munca?

Buna ziua,

As dori sa stiu daca perioada de concediu de maternitate si concediu medical este considerata vechime in munca la calcularea stagiului de cotizare.

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:03, 22 Iulie 2014
1. Din indemnizatiile pentru concediu medical si pentru concediu de maternitate se retine contributia pentru pensie.

2. Ca urmare aceste perioade sunt stagii de cotizare la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical este stagiu de cotizare la pensie? mandolinu mandolinu Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea: -Cum se calculeaza zilele de concediu medical la calculul pensiei? -Se scad din vechime? -Se scad din salariul ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Enachee Enachee Bună ziua. As dori sa știu dacă concediul medical se considera vechime în munca și dacă se plătește contribuția la pensie. Va mulțumesc! (vezi toată discuția)
Zilele de concediu medical se scad la pensionare? ela_popa ela_popa Buna seara, As avea o intrebare a carei raspuns e controversat: La calculul numarului de ani vechime - lucrati [b]Se scade numarul de zile de concediu ... (vezi toată discuția)