In 2006 am terminat faculatea de administratie publica.
Am participat la concurs pentru functia de secretar de localitate in data de 23 si 25 martie 2009, concurs organizat la cererea unei primarii de catre ANFP.
S-au depus 4 dosare. La selectia de dosare , un dosar din cele 4 a picat. S-a facut o contestatie , motiv pentru care nu s-a dat drumul la concurs la ora la care era stabilit, ci cu 1.5h mai tarziu. Dupa proba scrisa , am fodt singura care a avut nota peste 7 , i deci si singura care a participat si la interviu , interviu pe care l-am trecut.
Am asteptat numirea in functie, dar se primeste in primarie , o adresa care ne anunta ca in data de 20 martie a fost depusa o contestatie si ca primaria este rugata sa inainteze o altra solicitare pentru concurs. Cu toate ca aprimaria nu a trimis nici o adresa, de primeste la primarie aviz favorabil pentru organizarea concursului, si se fixeaza si datele. Mentionez ca in data de 8 aprilie am depus o contestatie in care le cer ceea ce era normal, adica numirea mea. Pana in data de 12.05.2009 nu primesc nici un raspuns la adresa mea , motiv pentru care fac o revenire in data de 12 mai .
La ce sa ma astep in continuare? Ar fi bine sa merg in instanta?
Multumesc mult .
Contestatia a fost facuta de catre persoana al carui dosar a fost "picat" . Pe data de 19.03.2009 aceeasi persoana mai facuse o contestatie care afost rezolvata in data de 23.03.2009, inainte de inceterea concursului. Nu inteleg cum a mai aparut o alta contestatie pe data de 20.03.2009 , deoarece si aceasta avea aceiasi doleanta , reverificarea dosarelor concurentilor. Nici pana acum nu am primit un raspuns , cu toate ca am facut revenire in data de 12.05.2009 la prima adresa , cea din 08.04.2009. Mai mult de atat , am cerut in scris copie dupa procesul verbal incheiat la concurs, proces verbal pe care in mod nejustificat nu mi-l elibereaza, cu toate ca este un document public.
Din pacate, din mesajul dumneavoastra nu rezulta catre cine ati facut dumneavoastra "solicitarea de numire". Unde ati depus contestatie la ANFP sau la primarie? Si mai ales, ce tip de concurs a fost organizat. Ati spus ca ati absolvit o scoala in domeniul administratiei publice.....
Am absolvit facultatea in 2006, la SNSPA specializarea Administratie pubilca.
Contestatia am depus-o catre ANFP, si tot lor le-am cerut sa dea orinul de numire.
Concursul s fost de ocupare a functiei de secretar de localitate.
Urgent !!!
MARIANA TUDOR
Buna seara. Am o problema foarte urgenta.
In 2006 am terminat faculatea de administratie publica.
Am participat la concurs pentru functia de secretar de ... (vezi toată discuția)