avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Nu am facut receptia lucrariilor de amenajare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Nu am facut receptia lucrariilor de amenajare

In urma cu 7 ani(2007), am obtinut o autorizatie de constructie cale de acces suplimentara pentru un apartament din Bucuresti, situat la parter. Autorizatia exista, am facut si PUD dar la finalul lucrarii, nu am facut receptia. In acest an (2014) am fost chemat la administratia financiara pentru calculul impozitului pe spatiul ocupat (gradina blocului) S-a descoperit lipsa receptiei lucrarii si am fost informat ca este o lucrare ilegala deoarece autorizatia de constructie a expirat in 2008....sa nu mai zic de amenzi si altele....

Ce sfat imi puteti da.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:33, 22 Iulie 2014
Analizati varianta solicitarii unei noi autorizatii de constructie cale suplimentara acces

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din punct de vedere legal ce pot face daca prelungirea autorizatiei de constructie expira si nu am terminat inca lucrarea ? henesy1 henesy1 Buna ziua. Revin cu o intrebare la care doresc un raspuns din punct de vedere juridic deoarece nu am primit de nicaieri un raspuns concludent la ... (vezi toată discuția)
Prelungirea autorizatiei de constructie expira cum procedez daca nu am terminat lucrarea totusi? henesy1 henesy1 Buna ziua. Am obtinut autorizatia de constructie in anul 2012 pentru consolidarea si extinderea unei locuinte.In anul 2013 am depus documentele pentru ... (vezi toată discuția)
Gradinita la parterul blocului si curte de joaca in fata blocului stefanelul stefanelul Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc la etajul 1. La parter functioneaza o gradinita cu aprox. 30-50 de copii. In fata blocului, inclusiv si sub balconul meu, este ... (vezi toată discuția)