avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1715 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributie cass student cu venituri sub salariu min
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributie cass student cu venituri sub salariu min

Ca student am lucrat avand contr de colaborare, drepturi intelectuale, etc ce nu includeau contributia CASS, timp in care nu aveam un venit constant si in niciun caz nu atingeam venitul min. In acest caz, cum se stabileste contributia? De ex in lunile in care nu lucram si eram student? Dar pt lunile in care contributia CASS depaseste venitul?

Recent a trebuit sa platesc aprox 3000 lei CASS cu majorari din 2009-2012 pt ca altfel nu ma puteam inscrie la facultate in strainatate.

Exista posibilitatea cererii unui desfasurator al acestei contributii? O recalculare?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Contributie cass pentru un an din urma Georgiana0508 Georgiana0508 Buna ziua! Am si eu o mica nelamurire si va rog, daca se poate sa ma ajutati: Sunt studenta si pentru a ma inscrie la medicul de familie mi s-a solicitat ... (vezi toată discuția)
Venituri din alte surse denisa_21 denisa_21 Buna ziua, Eu ca persoana juridica, am contracte de prestari servicii intelectuale incadrate la venituri din alte surse. Le retin cei 10% , ii declar si ... (vezi toată discuția)
Contract de asigurare in sistemul public de sanatate IoanaNed IoanaNed Fratele meu nu mai lucreaza de 2 ani si vrem sa stim cum poate deveni asigurat, ce suma trebuie sa plateasca din urma. Am intrebat la cjas dar am primitive 3 ... (vezi toată discuția)