avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita- limita subzistentei
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita- limita subzistentei

o persoana care are o pensie de 1000 de lei si doua credite in desfasurare cu rata lor de 400 ron , i se pune poprire pe pensie pentru ca in alte dosare de credit a fost coplatitor si i sa oprit 500 de lei ,cum ar trebui procedat de cei cu executarea silita pentru ca persoanei respective nu ii ramane doar 100 de ron ,si este la limita subzistentei, daca este vreo masura care se impune , Rog seriozitate
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:10, 23 Iulie 2014
Pricedura de executare silita nu prevede situatii sau clauze privilegiate pentru persoane in etate,defavorizate
Daca mai e in termen ( 15 zile de cand i s-a comunicat poprirea in cazurile unde e coplatitor) poate face contestatie la executare, numai asa i se poate reduce cuantumul de 1/2 al popririi pe pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire 2 treimi din pensie. buNELuL buNELuL Buna ziua. In urma unui proces penal trebuie sa platesc daune civile in valoare de 10.000 de euro. Daca accept poprirea pe pensie, pot fi obligat/constrans de ... (vezi toată discuția)
Executare silita - cuantum poprire pe salariu mihai1986 mihai1986 Buna ziua. Acum 5 ani am facut o greseala imensa cu un card de credit primit mai mult decat usor de la o institutie bancara..din pacate, varsta si anturajul ... (vezi toată discuția)
Trei popriri pe salariu cristi_r79 cristi_r79 Am 3 popriri pe salariu(50% din salariu) insa la 2 din ele am negociat cu executorul(am primit in scris o suma maxima de plata pe fiecare dosar). E corect cum ... (vezi toată discuția)