avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trafic de droguri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trafic de droguri

Buna ziua! Iubitul meu este acuzat de trafic de droguri (marijuana; cumpara de altcineva si a vindea cantitati mici pana in cateva grame).Noi am rupt legatura in urma cu doua luni pt ca se stia ca poate sa fie suspectat si sa se ajunga aici.Recent ne am intalnit si am aflat si de acest lucru si e posibil sa ne mai intalnim.Acum are telefonul ascultat si noi avem conversatii multe dinainte de aceasta pauza .Intrebarea mea este eu pot luata la intrebari pt ca il cunosc? Pt a se afla mai multe informati? Eu nu am vandut nimic si nici nu am fost langa el cand vindea. Doar am consumat.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iulie 2014
oana1707, utilizator
Cel mai recent răspuns: oana1707 , utilizator 01:53, 29 Iulie 2014
In astfel de dosare, denutatul este la ordinea zilei, va puteti astepta la orice, oricum cu siguranta sunteti supravegheati tot grupul, incercati sa renuntati la acest viciu si sa va indepartati de astfel de persoane, consecintele pot fi dezastruoase, va distrugeti viata.
Deci daca nu am nici o implicatie si nu am fost martora la faptele lui e bine sa ma indepartez de altfel de persoane ..multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic de droguri de risc diana1_andra diana1_andra Se va schimba ceva de la 1 februarie la traficul de droguri sau va ramane la fel? (vezi toată discuția)
Noul cod penal inamiu inamiu Subiect: Noul cod penal Buna ziua! Sotul meu a fost condamnat la instanta de fond si anume Tribunalul la urmatoarele pedepse: 12 ani -Legea 143/2000 art.2 ... (vezi toată discuția)
Prins cu droguri din greseala de politie vally89 vally89 Buna ziua, acum cateva luni iesisem afara dintr-un club si aveam asupra mea 2 plicuri de praf, pana in 0,25 grame ambele cumparate de la un tigan in trecere, ... (vezi toată discuția)