avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Masina pe firma vanduta in timpul divortului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Masina pe firma vanduta in timpul divortului

Buna Ziua,

Am urmatoarea problema : am divortat acum 3 ani. Detin impreuna cu fostul sot o societate comerciala. In timpul casatoriei cu acesta am facut un imprumut la banca, pe numele meu, iar cu acesti bani am chizitonat o masina de transport marfa, dar pe firma. Deci, am cumparat masina pe firma, dar cu banii luati din credit pe numele meu. Ambii suntem administartori 50/50 cu drepturi depline.
Problema este ca acum 3 ani cand fostul sot a intentat divortul, a vandut si aceasta masina, fara sa aiba acordul meu, banii revenindu-i in totalitate lui. Eu am ramas cu acest credit la care mai am de plata inca 6 ani. I-am facut plangere la Parchet, sa inceput urmarirea penala, dosarul plimbandu-se intre politie si parchet, fara nici un raspuns pana in prezent.
Cum sa procedez ca sa pot recupera macar jumatate din credit pentru a-i putea returna bancii?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar Tedesco Tedesco Buna ziua! [b][b]Inainte de casatorie[/b] am contractat 3 credite[/b] (imobiliar, auto si nevoi personale), la care mai am de platit inca 5 ani, iar acum ... (vezi toată discuția)
Credit la partaj marisalan marisalan Buna Ziua, Va rog frumos, cine-mi poate da niste sfaturi in legatura cu urmatoarea problema: In 2008 am facut un credit de nevoi personale, de 22.100 CHF, pe ... (vezi toată discuția)
Imprumut pentru stingere creanta cdanny1980 cdanny1980 Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta cu informatii despre ce posibile capcane m-ar putea astepta in cazul unui imobil actualmente cu sarcini. Datele problemei ... (vezi toată discuția)