avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... credit la partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

credit la partaj

Buna Ziua,
Va rog frumos, cine-mi poate da niste sfaturi in legatura cu urmatoarea problema:
In 2008 am facut un credit de nevoi personale, de 22.100 CHF, pe o durata de 10 ani. In acelasi timp eu impreuna cu sotul am infiintat o societate SRL, am achizitionat cu aceasta suma din credit o autoutilitara, pe care sotul meu, fara sa-mi spuna a trecut-o in patrimoniul societatii, ca el a imprumutat societatea.
In acest timp, el si-a facut o amanta , si-a intentat divort. Imediat a vandut masina fara sa-mi dea vre-o explicatie, fara Hot AGA, si fara sa-mi dea vre-un ban, insusindu-si toata suma.
Ce ma sfatuiti sa fac? El nu vrea sa-mi de-a nici un ban, iar eu mai am de platit inca 8 ani de acum inainte la acest credit, situataia mea financiara fiind foarte drastica: la serviciu nu ne-am primit banii de 2 luni, locuiesc cu chirie, etc.
Ce pot face in acest caz? Mentionez ca pe firma suntem ambii administratori asociati 50-50 cu puteri depline.
Multumesc anticipat!
Chiar nimeni nu stie sa-mi dea un raspuns.....???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatii pot semna separat independent fiecare in limita unui plafon ContSters159316 ContSters159316 asociatii pot semna separat independent fiecare in limita unui plafon conform actului constitutiv adica am 2 asociati care au si calitate de ... (vezi toată discuția)
Partaj credit de nevoi personale dupa divorț ionutpep ionutpep Buna ziua. În anul 2007 am contractat un credit de aprox. 54000 CHF , eu fiind titular de credit iar fosta soție codebitor. În timpul casatoriei am ... (vezi toată discuția)
Ridicari numerar din firma pt. nevoi personale ...... MICOLIS MICOLIS Buna seara, Sper din tot sufletul sa ma ajute si pe mine cineva cu o solutie la urmatoarea problema: Un SRL infiintat in septembrie 2006 (fondatori sot si ... (vezi toată discuția)