avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Crestere copil

Buna Ziua
Sunt in concediu crestere copil 2 ani,
In octombrie implineste copilu 2 ani cand trebuie sa incep servicul,tatal nu sta acasa acea luna?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:36, 24 Iulie 2014
1. Daca tatal indeplineste conditiile pentru a beneficia de concediu crestere copil (CCC), chiar daca intra sau nu o luna in CCC, dvs. reluati activitatea in ziua urmatoare aceleia in care copilul implineste 1 an si 11 luni.

2. Daca tatal nu indeplineste conditiile pentru a beneficia de CCC atunci reluati activitatea in ziua urmatoare aceleia in care copilul implineste 2 ani.
Ultima modificare: Joi, 24 Iulie 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil 1 luna pentru tatal copilului andreiptb andreiptb Buna , suntem in situatia in care copilul implineste varsta de 2 ani si din ce am inteles sotia mea are dreptul doar la 23 luni de maternitate si 1 luna ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil mariana87 mariana87 Buna ziua! Ma aflu in concediul de crestere copil pana pe data de 28 februarie 2015, cand copilul implineste 2 ani. Am fost contactata de la locul de munca si ... (vezi toată discuția)
Ccc o luna pentru tata evelina_lav25 evelina_lav25 Buna ziua.Eu imi termin ccc in 2 luni si ma intorc la servici si am inteles ca ultima luna trebuia sa stea tatal in concediu crestere copil.Problema este ca ... (vezi toată discuția)