avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata francisa casco
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata francisa casco

Buna ziua,

Am si eu o intrebare. Administratorul firmei a avut un accident cu masina. A fost cu ea in service, i-a reparat-o. Problema este urmatoarea. Firma administratorului are contract de asigurare cu o firma de asigurari. Procedura era urmatoarea. Service-ul sa ii faca factura firmei de asigurare, firma de asigurare sa plateasca, apoi firma de asigurare sa faca factura pentru cota francisa firmei adnministratorului . Ceea ce s-a intamplat a fost asa: firma de service a spus ca firma administratorului sa platesca cota francisa direct in contul lor( adica in contul firmei de service) altfel nu isi putea ridica factura; fara sa faca factura pe numele firmei adninistratorului. In contabilitate la firma administratorului apare acel furnizor ( firma de service) platit in avans pt care nu va primi fatura. Cum trebuie procedat?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Legat de impozitul pe profit; impozitul pe profit in cazul unor venituri obtinute din despagubiri iancu1 iancu1 Buna ziua Societatea comerciala la care sunt administrator detine un autoturism. Acest autoturism a fost implicat intr-un accident rutier anul trecut. Vinovat ... (vezi toată discuția)
Inregistare factura reparatie pe casco ade31 ade31 Buna ziua, Firma noastra a efectuat o reparatie la o masina pe asigurare casco. Dupa aprox.2 luni primesc prin posta o factura emisa de firma de reparatii ... (vezi toată discuția)
Probleme cu service si o firma de asigurari Roni_Maria Roni_Maria Buna ziua, Ma numesc Cosmin si locuiesc , jud.Bihor si doresc sa reclam urmatoarele: In urma cu aprox.2 luni si jumatate am fost victima unui ... (vezi toată discuția)