avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recunoastere pe fond, nerecunoastere in apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recunoastere pe fond, nerecunoastere in apel

am fost acuzat cu inselaciune si fals..am recunoscut totul si am fost condamnat conform art 320 ind1 vechiul cod penal....in apel pot sa fac o declaratie in care recunosc numai inselaciunea? mentin ca falsul nu eu am facut,am recunoscut la recomandarea avocatului...am sanse la achitare in apel? sau in moment ce am recunoscut e gata..??
Cel mai recent răspuns: puncuskaa , utilizator 15:51, 24 Iulie 2014
Buna ziua!

Nu se poate renunta la declaratie de recunoastere in apel.

Cu stima.
pot sa fiu condamnat cu o simpla declaratie de recunoastere? alte probe nu sunt deloc...credeam ca pot sa fiu condamnat pe baza recunoasterii numai daca se coroboreaza cu alte probe (ceea ce nu sunt)..pot sa cer achitarea pe motiv de lipse probe?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testul poligraf la cererea inculpatului puncuskaa puncuskaa curtea de apel accepta solicitarea testului de poligraf la cererea inculpatului? intr un dosar suntem 2 inculpati si unul dintre noi a facut un ... (vezi toată discuția)
Principiul aflarii adevarului contra recunoastere puncuskaa puncuskaa instanta poate sa pronunte un caz de achitare si sa dispune aceasta solutie procesuala, in ciuda declaratiei de recunoastere a inculpatului – principiul ... (vezi toată discuția)
Retragerea declaratiei data la instanta oltul oltul daca un dosar a fost repus pe rol (in fond) pot sa retrag declaratia data? adica recunoasterea faptei? nu vreau sa beneficiez de art 320 ind 1...sau e gata? ... (vezi toată discuția)